Thuis

Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit pompflessen zonder lucht voor verkoop
Van goede kwaliteit pompflessen zonder lucht voor verkoop
Klantenoverzichten
De „diverse Leverancier van het Jaar“ toekenning erkent en eert diverse leveranciers voor opmerkelijke prestaties in het leveren van producten en/of de diensten.

—— Tendensit OMHOOG

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

KWALITEITSBEWAKING

De productkwaliteit is niet alleen tussen de ondernemingsreputatie en beïnvloedt de de ondernemingsoperationele efficiëntie, de plastic driepoot sinds het begin aan het begin van de kwaliteitsbewaking als overleving van het bedrijf, de kwaliteitscontrole door het productontwerp, de vormproductie, productie, opslag en logistiekverbindingen.

UKPACK heeft perfect professioneel het testen materiaal, heeft gevestigd een reeks van strikt kwaliteitsbeheersysteem, strikt volgens het vereiste van product nul tekortopsporing, om de uitstekende kwaliteit van producten, met strikte kwaliteitscontrole te verzekeren om het lang-vertrouwen van de klant te verkrijgen.

 

 

 

 

DE TOTALE KWALITEIT VAN UKPACK

De zes fundamentele punten die wij geloven bepalen verpakkingssucces
DE TOTALE KWALITEIT VAN UKPACK: DE NIEUWE NORM IN SCHOONHEID VERPAKKING
Om de verpakkingsbehoeften van de het onderscheiden van de wereld te dienen schoonheidsmerken, hebben wij een reputatie moeten verdienen voor constant het creëren van uitstekende producten. Dit gebeurt niet per toeval. Het voert geconcentreerde, gecoördineerde actie op elk gebied van elk project – elke keer.
Zich baseert op jaren van ervaring en de collectieve analyse van miljoenen geproduceerde producten, hebben wij de zes gebieden geïdentificeerd die wij geloven de fundamentele componenten zijn om verwezenlijking te verpakken die de grootste invloed op het succes van een project hebben. En wij hebben een naam aan de methode gegeven waarin wij naderen en deze componenten – de Totale Kwaliteit van UKPACK integreren.
Zoals de naam voorstelt, is FTQ een programma dat aandacht aan alle aspecten van het proces van de verpakkingsverwezenlijking - niet alleen garandeert hoe een product eruit ziet of hoe snel het kan worden gecreeerd. Toch als u aanzienlijke investeringen in de integriteit en de reputatie van uw productregel maakt, zou u geen leverancier om hetzelfde te doen moeten verwachten?
Neem een dichtere blik bekijken de componenten van de Totale Kwaliteit van UKPACK door op een rubriek te klikken hieronder:

 

 

PRODUCTontwikkeling

 

Long before een product een opslagplank raakt, vóór een deel wordt geassembleerd of een hars vult een vorm, alvorens een idee zelfs het teruggeven wordt, wij stelt zich een eenvoudige vraag: „wat consumenten doen wil?“ Dit is de stuwende kracht achter productontwikkeling bij UKPACK-Verpakking.

Correct heeft de beoordeling van van behoeften en de markttendensen van de consument ons toegelaten om producten voor vele ongelooflijk succesvolle schoonheidsmerken te ontwikkelen, maar het is precies geen gemakkelijke baan. Om echt innovatieve producten te creëren, moeten wij voorkeur en tendensen voorzien alvorens de consumenten zelfs weten wat zij willen. Zo naast hands-on onderzoek, werken wij intern en met onze cliënten samen om concepten te ontwikkelen die onderscheiden, wenselijk en voor hun tijd zijn.

Onze douaneontwerpen komen uit ons voort ontwerpen binnenshuis studio, waar wij eerst cliënten met merkexploratie en ideatie, de analyse van de consument en materialenselectie bijstaan. De visualisatie van het concept begint aan het leven door grafische verpakkingslay-out te komen, het 3D teruggeven en prototyping. Onze immense techniekmiddelen zorgen ervoor dat elk ontwerp, geen kwestie hoe uniek, functies aangezien het aan heeft verondersteld. En door het voorproductieproces, verstrekken wij raadgevende deskundigheid en steunen aan van de cliënt zij het brandmerken, marketing, het kopen en techniek teams. Wanneer het product definitief een werkelijkheid wordt, zult u volledig vertrouwen hebben dat het verbruikersvraag zal ontmoeten of drijven.

Als u een ontwerp van één van onze vele inzamelingen van het voorraadpakket verkiest, kunnen wij kant en klare het verfraaien steun van embleemontwerp en/of merktoepassing voorzien om het product met uw merk verenigbaar en samenhangend te maken.
De productontwikkeling is enkel één component van de Totale Kwaliteit van UKPACK, maar het heeft onze bedrijf indrukwekkende notoriteit en gebegeerde de industrietoekenning zoals de Internationale Toekenning van het Pakketontwerp, de Ameristar-Toekenning en Voortreffelijkheids in Ontwerp“ Toekenning de van Worldstar de „verdiend. Veronderstel wat het voor uw merk kan doen.

 

 

 

 

 

PROJECTLEIDING

 

 

De rol van projectleiding wordt vaak bekeken zoals zijnd van secundair belang in het van de productontwikkeling en productie proces. Maar aangezien iedereen wie in de schoonheidszaken lang genoeg is geweest het weet, is dit wat het verschil tussen absolute comfort en het kwellen spanning tijdens het proces maakt, om nog te zwijgen van het is effect op de kwaliteit van het gebeëindigde project.

De projectleiding is een eveneens gewogen component van de Totale Kwaliteit van UKPACK omdat wij hoe dicht verbindend het aan elk aspect van een project of een programma – in feite is begrijpen, is het de verbinding die een vlot en nauwkeurig resultaat van begin tot einde verzekert. Onze projectleidingsnadruk omvat merkgebonden systemization en uitvoerige opleiding. Hier is een blik op wat wij verschillend:

Ons projectleidingsteam bestaat uit ervaren accountbeheerders, een specifieke team van de productlancering en een kwaliteitscontrole en logistiekpersoneel die constante, in real time communicatie met ingenieurs en productiemanagers handhaaft

Wij leggen zware nadruk bij de opleiding van ons projectleidingsteam op de ingewikkeldere details van verpakkingsproductie zodat zij geïnformeerd overleg verstrekken en kwesties identificeren en kunnen oplossen long before zij in het productieproces te voorschijn komen

Wij voorzien klanten van gedetailleerde Gantt-diagram en projectmijlpalen om hen volledig te helpen de cyclus van het projectleven en de vastgestelde verwachtingen door alle stadia begrijpen

Wij passen onze projectleidingsbenadering van het werk op de manier aan dat het beste onze cliënten aanpast. Of u frequente, gedetailleerde updates of enkel de tevredenheid van het weten wilt dat uw project volledig onder controle is, zullen wij ervoor zorgen u geïnformeerd en geadviseerd blijft.

Wij geloven dat u zou moeten voelen goed over het team u werkt met aangezien u over het pakket doet u omhoog waarmee beëindigt. De tijd-geteste de projectleidingsbenadering van UKPACK zorgt ervoor dat u zal.

 

 

TECHNIEK

 Zelfs als een product op de opslagplank groot kijkt, en ongeacht wat het belooft om te doen of hoeveel het voor verkoopt, een product dat niet goed functioneert is verbindend om omhoog in de afvalbak te beëindigen. En aangezien de consumenten geen schoonheidsmerk van de leverancier kunnen scheiden die het verpakte, is het uw merk dat aan de gevolgen lijdt. Daarom is de stevige techniek bij de kern van elk Verpakkend product van UKPACK, en waarom u zeker kunt zijn dat de producten die wij voor u hebben gecreeerd zo prachtig zullen werken aangezien zij eruit zien.

Vanaf de eerste dag, hebben wij zwaar in techniekpersoneel, technologie en materiaal geïnvesteerd, niet alleen omdat wij het belang van techniek aan het productontwikkelingsproces begrepen, maar omdat wij een kans zagen om het te doen beter dan iedereen ooit had.

Vandaag, heeft deze verplichting aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie in techniek ons in een eliteklasse van leveranciers gezet en het vertrouwen en herhaalt zaken van zelfs de het onderscheiden schoonheidsmerken verdiend. Hier is wat wij aan de lijst brengen:

Een geïntegreerd, globaal techniekteam die uit verpakking bestaan, mechanisch, het bewerken/deelkwaliteit,
bevestiging en procesingenieurs

Decennia van collective, best-in-klassenervaring in ideatie, prototyping, productie, het testen en steun

Een sterke nadruk bij innovatie en het onderzoek op het gebied van materiële wetenschap, ontwerptheorie, technisch ontwerp, procesverhoging, technologie en duurzaamheid

Helaas, eind - de gebruikers zullen nooit het niveau van ingewikkeld detail of de diepte van mechanische deskundigheid bevat binnen hun product opmerken. Maar anderzijds opnieuw, is niet dat het punt?

 

TECHNIEK

Om verpakkende producten te creëren die de eisen van meest succesvole de schoonheidsmerken ontmoeten van enkele wereld, moet een verpakkende leverancier duidelijke en verenigbare uitvoering in elk stadium van het productieproces aantonen. Wij hebben het gedaan, en onze voortdurende investeringen in het procesverbetering bepalen nieuwe normen voor kwaliteit en prestaties in de verpakkingsindustrie.

Onze die productiefaciliteiten worden strategisch gevestigd in Zhejiang, China, een gebied voor precisiepomp productie wordt gekend. Met ISO, GMP en COC-kunnen de certificatie, onze klanten rusten verzekerd dat onze producten voortdurend met hoogst van kwaliteitsnormen in faciliteiten worden vervaardigd die sociaal volgzaam zijn.

Naast het manfacturing, bieden wij binnenshuis decoratie met inbegrip van aan: UVnevel, UV Vacuümmetalizing, Hete Zegel, Serigrafie, het Etiket van de Hitteoverdracht en Aluminium het Anodiseren.
De belangrijke investeringen in machines, het bewerken ontwerp die, het procesverbetering, metaal en technologie vervaardigen verfraaien zorgen ervoor dat wij zelfs de agressiefste chronologie kunnen ontmoeten terwijl nog het produceren van producten die mooi zijn, innovatief en vooral, goed gebouwd.

 

KWALITEIT

Er zijn kwaliteitsnormen die over belangrijke schoonheids verpakkende leveranciers verenigbaar zijn. Dan, zijn er de Totale Kwaliteitsnormen van UKPACK.
Het verschil begint met hoe wij kwaliteit in de eerste plaats bepalen. Bij UKPACK, omvat de kwaliteitssluier zowel Kwaliteitsborging als Kwaliteitscontrole – beide gebieden waarin wij teams van ervaren verpakkende beroeps hebben gewijd. Deze teams spelen een actieve rol in elk stadium van pakketontwikkeling, die bij de aanvankelijke ontwerpfase beginnen, waar onze QA adviseurs onze ontwerpers en ingenieurs evenals klantenpersoneel raadplegen om ervoor te zorgen dat wat wordt verondersteld op een manier kan worden gecreeerd die onze kwaliteitsverwachtingen evenals die van onze klant ontmoet. Zodra een ontwerp wordt goedgekeurd, inspecteert ons QA team en bevestigt alles die bewerken te verzekeren wat elke component door de cyclus van het pakketleven zal uitvoeren.
Aangezien de producten worden geassembleerd en bij onze productiefaciliteiten voltooid, zetten onze op-plaatsqc teams steekproeven door een batterij van strenge tests om de functionele integriteit van het pakket zelfs onder het meest intens van omstandigheden te verzekeren.

De definitieve stap, die ervoor zorgt dat het pakket certifiably volgzaam met de Totale Kwaliteit van UKPACK is, is een overzicht van alle QC gegevens door ons hoger QA team in China. Na en slechts na dit volledige overzicht van informatie, machtigen staan wij de QC versie en producten toe om naar markt te gaan.

De meeste fabrikanten baseren hun kwaliteitsbeloften op processen die veel minder uitvoerig en strak gecontroleerd dan UKPACK zijn, en velen omvatten productonderdelen die van buiten fabrikanten komen. Bij UKPACK, controleren wij niet alleen de productie en de assemblage van elk deel van elk pakket dat wij hebben gecreeerd, vergen wij ook kwaliteit aan nieuwe hoogten door normen in te stellen die ver die van onze concurrenten en zelfs onze klanten overschrijden.

 

TECHNIEK 

 

Wij leggen buitengewone nadruk op verantwoordingsplicht omdat aan het eind van een project, het vaak het „als merk of onderbrekings“ element van succes wordt beschouwd. In feite, underserved onze appreciatie van verantwoordingsplicht aangezien een fundamenteel element van productie werkelijk uit gesprekken met een aantal klanten kwam die gevoel van het zijn uitdrukten, verlaten of „links uit in de koude“ door andere verpakkende leveranciers in het verleden. „Wij willen enkel iemand wie om het project zoals wij,“ zij vertelde ons zo veel geeft. Wij luisterden.
Ons systeem verhindert complicaties, brengt potentiële risico's aan het licht en elimineert kwesties alvorens zij problemen worden. Het begint met de toewijzing van een specifiek account management team aan elke klant. De ervaren beroeps op ons team zullen overleg en onoplettendheid van elk detail van uw project, van timing, begroting en logistiek aan het inzicht van de consument, merkimplicaties en visie op lange termijn verstrekken. Wij zullen door het volledige productieproces beschikbaar en ontvankelijk zijn. Als de problemen zich voordoen, zullen wij oplossingen vinden. Als u hulp nodig hebt, daar zijn wij.
De verantwoordingsplicht is de backbone van de Totale Kwaliteit van UKPACK. Het betekent dat wij begrijpen dat het uw merk-niet uw verpakking is leverancier-die aan de gevolgen van een verpakkingsongeluk lijdt, zodat gaan wij boven en verder dan alle verwachtingen om succes te verzekeren, en het verpakkingsprocédé zo gemakkelijk te maken en vrij te beklemtonen mogelijk. Dit soort verantwoordingsplicht kan niet door gegevens en spreadsheten worden gemeten, maar het is het deel van klant/leveranciersverhouding dat het dichtst aan het waarborgen van een positief resultaat komt. Het neemt de totale dienst en totale verplichting om de Totale Kwaliteit van UKPACK te bereiken.

Certificaten
 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Standaard:Quality management system certification

  Aantal:00115Q27626R0S/3302

  Uitgiftedatum:2015-08-01

  Vervaldatum:2018-08-01

  Scope / Range:Quality control of plastic products

  Uitgegeven door:China Quality Certification Center

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Standaard:Patent certificate

  Aantal:4044342

  Uitgiftedatum:2017-02-08

  Vervaldatum:2027-02-07

  Scope / Range:Appearance patent protection

  Uitgegeven door:State Intellectual Property Office of the People's Republic of China

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Standaard:Registration form for foreign trade operators

  Aantal:91330281MA282DNF30

  Uitgiftedatum:2016-07-27

  Vervaldatum:2099-07-26

  Scope / Range:Qualification approval of foreign trade

  Uitgegeven door:Yuyao Market Supervision Bureau

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Standaard:People's Republic of China customs declaration unit registration certificate

  Aantal:3312964123

  Uitgiftedatum:2016-08-26

  Vervaldatum:2099-08-01

  Scope / Range:Shipper & Consignee

  Uitgegeven door:Ningbo customs, People's Republic of China

 • Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

  Standaard:Business license

  Aantal:91330281MA282DNF30

  Uitgiftedatum:2016-07-27

  Vervaldatum:2099-07-26

  Scope / Range:Business qualification

  Uitgegeven door:Yuyao Market Supervision Bureau

Contactgegevens
Zhejiang Ukpack Packaging Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lucas

Tel.: +86 13867191426

Fax: 86-0575-82937081

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)